PVC-vloeren zijn er in veel verschillende soorten en maten. Het is daardoor lastig om een goede keuze te maken. Er zijn PVC-vloertegels, maar ook PVC-laminaat. Ben je benieuwd naar de voordelen van de verschillende soorten PVC-vloeren van Stile Floors? Lees dan veder en kom erachter! 

PVC-plakvloeren 

Er zijn verschillende mogelijkheden om een PVC-vloer te leggen. De eerste manier is de PVC-vloer lijmen aan een ondervloer. Het is bij deze vloer belangrijk dat de ondervloer egaal is. Maak je vaak gebruik van vloerverwarming? Of wordt de vloer intensief gebruikt? Dan is deze vloer ideaal. De stroken PVC zitten namelijk zo stevig vast aan de grond dat deze vloer tegen van alles bestand is.

PVC klik vloeren

PVC is sinds kort ook verkrijgbaar met een kliksysteem. Deze vloeren zijn vergelijkbaar met laminaat. De voordelen aan deze vloer is dat het makkelijk zelf te leggen is. Daarnaast is deze vloer te combineren met vloerverwarming en het werkt geluid reducerend. Als je de vloer intensief gaat gebruiken, is het verstandig om een dikke toplaag te nemen. 

PVC-vloertegels 

PVC-vloertegels zijn tegels die gemaakt zijn van PVC. Deze vloer heeft een uitstraling van echte tegels en tegelijkertijd de voordelen van PVC. Deze tegels kunnen namelijk niet breken. Ook voelt de vloer altijd warm aan, zelfs in de winter. Daarnaast zijn PVC-tegels zeer geluiddempend vergeleken met stenen tegels. Dit is fijn als je in een appartement woont met meerdere verdiepingen. 

Zoek jouw nieuwe vloer uit! 

Is een van deze vloeren iets voor jou? Of wil je meer inspiratie opdoen? Neem dan een kijkje op de website van Stile Floors en zoek jouw nieuwe vloer uit. Ze hebben een enorm aanbod aan verschillende goedkope pvc vloeren Wil je meer informatie of heb je vragen? Neem dan contact op en laat je adviseren. 

Categorieën: Uncategorized

0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *