Of je nu bent opgegroeid met luxe stoelen op school of juist op een van die ouderwetse krukken hebt moeten zitten: een vintage schoolkruk herken je meteen. Vintage meubels raken weer geleidelijk helemaal in en mensen houden van de nostalgie die het meebrengt. Ook een vintage schoolkruk zet je meteen aan het denken over je schooltijd. Een vintage schoolkruk is een simpele kruk. Het is een kruk met rond zitvlak, vaak van hout, en stalen poten die ter ondersteuning werken. Vintage schoolkrukjes worden meteen door iedereen herkend en zijn een leuke toevoeging aan je huis. De rustieke uitstraling past overal bij.

Dit maakt de schoolkruk vintage

Onder vintage verstaan we meubels die ouder dan 30 jaar zijn. Vaak zijn ze dan gemaakt tussen de jaren 50 en jaren 80. In deze tijd werden veel schoolkrukjes geproduceerd en gemaakt. De simpele krukjes waren makkelijk te maken en vrijwel iedereen kon er op zitten. Een vintage schoolkruk herken je dan ook meteen aan de gebruikssporen. Als je de maker of meer van de herkomst van de kruk kunt vinden is dat natuurlijk nog leuker. Dan weet je ook meteen zeker of de kruk meer dan 30 jaar oud is.

Struin de markten af voor de leukste schoolkruk

Op zoek naar leuke vintage krukjes? Dan is de schoolkruk ideaal. Dit zijn vaak lagere en kleinere krukjes aangezien hier voornamelijk kinderen op zaten. Een schoolkruk is dan ook ideaal voor aan een bureau of in de speelhoek van je kind. Voor een lager krukje die vintage is ben je aan het juiste adres bij een vintage schoolkruk. Onze tip is om de markten, zowel offline als op het internet, af te struinen op zoek naar vintage schoolkrukken. Door de simpele productie en massaproductie van deze krukken voor school, zijn er nog veel te vinden overal. Kijk je ogen uit en kies uiteindelijk de juiste uit.

Categorieën: Uncategorized

0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.