De boxspring: wie kent hem niet. Een boxspring is sinds enkele jaren een erg populair slaapsysteem in Nederland. Een boxspring is vernoemd naar het onderstel, namelijk de box. Dit is de onderste laag. Er zijn verschillend soorten boxen. Zo kunnen het harde boxen zijn, maar ook boxen met koudschuim in de box. Bovenop de box liggen nog een matras en een topmatras. In het totaal kent dit bed maar liefst drie lagen en dit is kenmerkend voor het comfort van een boxspring. Een ander kenmerk is dat een boxspring niet duur hoeft te zijn. Meer weten over de goedkope boxspring? Lees snel verder!

Soorten boxsprings

De samenstelling van een boxspring is ondertussen bekend, maar er zijn ook nog verschillende soorten boxsprings waar je uit kan kiezen. 

Vlakke boxspring

Een vlakke boxspring wordt ook wel een vaste boxspring genoemd. Deze boxspring bestaat uit een frame met een bedbodem waarop een matras ligt. Er zijn twee verschillende soorten vlakke boxsprings. Zo kunnen het harde boxen zijn, maar ook boxen met koudschuim in de box.

Elektrische boxspring

Wil je echt verwend worden? Dan is een elektrische boxspring een goede keuze! Een elektrisch verstelbare boxspring kan door middel van een afstandsbediening eenvoudig worden bediend. Zo kun je zeer gemakkelijk zelf de hoogte van het matras aanpassen bij het hoofdeinde en het voeteneinde. Hoe top is dat! 

Boxspring met opbergruimte

Boxsprings met opbergruimte zijn altijd handig, helemaal als je weinig ruimte hebt in huis. Een boxspring met opbergruimte heeft twee boxen die je open kunt klappen. De twee gasveren zorgen ervoor dat iedere box makkelijk afzonderlijk te openen is. Zo kan je je spullen makkelijk opbergen en ook weer tevoorschijn halen.

Waar moet je op letten

Wanneer je besloten hebt om een boxspring te kopen is het verstandig om helder te hebben wat je precies wilt. Er is zoveel mogelijk dat je door het bos de bomen bijna niet meer ziet. Zo moet je eerst voor jezelf bepalen wat voor boxspring je wilt. Vervolgens moet je kijken naar de stijl van de boxspring. Heb je een grote slaapkamer, dan kan je misschien een kingsize boxspring kiezen. Heb je een trendy slaapkamer, dan kies je voor een velvet stof. Bij de aankoop van een boxspring is het naast het helder hebben van je wensen belangrijk om de functionele onderdelen in de gaten te houden. Houdt daarom rekening met de volgende punten:

  • De maximale grootte van je boxspring wat past in je slaapkamer
  • Welk matras het beste bij je lichaam past
  • Welke topper de boxspring helemaal compleet maakt voor het ligcomfort
  • Voor welk budget u maximaal een boxspring wilt kopen

Boxspring van Bosch Bedding

Steeds meer mensen kiezen voor een betaalbare boxspring in hun slaapkamer. Het uitmuntende slaapcomfort van de goedkope boxsprings en de prijs geven daarvoor de doorslag. Bosch Bedding mag zich dan ook niet voor niets de grootste online boxspringshop van Nederland en België noemen.

Wij hebben altijd de beste boxspring aanbiedingen voor jou. Met name het ligcomfort en ook de luxe van een boxspring van Bosch Bedding en de rijke uitstraling geven voor veel mensen de doorslag om een boxspring te kopen.

Categorieën: Uncategorized

0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.