Je wil natuurlijk niet dat je iPad er precies hetzelfde uitziet als die van alle anderen. En daar is nu een simpele oplossing voor: je kunt tegenwoordig gemakkelijk je eigen iPad Pro 12 hoesje maken. Versier je hoesje met een mooie foto, inspirerende quote of kleurrijke illustratie. Ideaal dus om jezelf te onderscheiden met je iPad, maar misschien nog wel leuker om cadeau te doen! Weten wat er mogelijk is? Lees dan snel verder. 

Laat je creativiteit de vrije loop
Niets leuker natuurlijk dan door je vakantiefoto’s te bladeren of om lekker creatief bezig te zijn met woord en beeld. En dat je daar dan ook nog een praktische twist aan kunt geven is helemaal mooi. Met een eigen ontworpen hoesje voor je iPad maak je namelijk niet alleen een leuke versiering voor je apparaat, maar het beschermt je iPad ook nog en zorgt ervoor dat je ‘m makkelijk kunt herkennen. Dus weet jij al waarmee jij je iPad gaat behoeden voor een gebarsten scherm? Wordt het die ene vakantiefoto? Of toch dat ene gedicht dat perfect omschrijft hoe jij je voelt? 

Voor jezelf of voor een ander
Het is een manier om jezelf te uiten met een uniek ontwerp, maar het is ook altijd leuk om iemand iets te geven. Dus geef een zelf ontworpen iPad hoesje cadeau met een leuke foto van jullie samen, of met die ene typische uitspraak van je vriend of vriendin. Je kunt het natuurlijk zo gek en bijzonder maken als je zelf wil. Je kunt bijvoorbeeld ook gaan voor matchende hoesjes, of hoesjes die samen een complete afbeelding vormen. 

Je eigen bedrijf onder de aandacht brengen?
Als je voor je werk veelvuldig gebruik maakt van je iPad dan is het mooi als je reclame kunt maken met je eigen hoesjes. Laat je logo op een hoesje drukken en zorg dat iedere medewerker er eentje heeft. Goed voor de naamsbekendheid en herkenbaarheid van je bedrijf! Het ook zijn dat je een iPad in je winkel gebruikt waar klanten gegevens op invullen, ook dan is een hoesje met logo of bedrijfsnaam uitermate geschikt. 

Waar kun je terecht om je hoesje te ontwerpen?
Je kunt je hoesje gewoon vanuit je luie stoel ontwerpen, of je het nou doet via je iPad of laptop. Bij een website als hoesjemaken.nl kun je direct aan de slag met jouw ontwerp en als je op tijd bestelt heb je je hoesje de volgende werkdag al in huis! Je kunt er ook terecht voor gepersonaliseerde telefoonhoesjes of een hoesje voor een andere tablet. 

Categorieën: Uncategorized

0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.