Met een assortiment van ruim 10.000 bakproducten in de webshop van Baktotaal Bouwhuis ben je hun aan het juiste adres voor elke bakopdracht. Of dit nu professioneel of hobbymatig is, ze hebben voor ieder wat wils! Ze hebben een ruim assortiment bakspullen, bakproducten en bakbenodigdheden die gebruikt kunnen worden in bakkerijen maar ook thuis in je eigen keuken. Met 10.000 bakproducten is het logisch dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Wij hebben daarom een aantal handige producten uit het assortiment voor jou op een rijtje gezet!

  1. Grondstoffen

Elk bakproces begint natuurlijk met de basis, namelijk: grondstoffen. Bloem/meel, (bak)mixen, kleurstoffen, marsepein en rolfondant vind je bij Bouwhuis in vele soorten, kleuren en verpakkingseenheden. Bij Bouwhuis vind je alles wat je nodig hebt om te gaan bakken. Of je dit nu regelmatig doet of alleen af en toe, je kunt de ingrediënten voor je favoriete taart of gebak hier direct bestellen. Ze hebben mixen voor banket, brood en koek.!

  1. Bakgereedschappen

Met de juiste bak gereedschappen werk je een stuk prettiger. Bij Baktotaal vind je daarom een uitgebreid assortiment bakgereedschap voor alles wat je in de keuken moet doen als je gebak, brood, koekjes of andere lekkernijen gaat maken. Er zijn bakvormen van verschillende materialen en handige keukenhulpjes om je het werk makkelijker te maken. Om je te helpen bij het bakken hebben ze vele bakhulpmiddelen. Wat dacht je van een handige bakspray, bakmat of een afkoelrooster? Ze hebben het allemaal.

  1. Decoratiemateriaal- en gereedschappen

Als je je bakcreatie, zoals een taart, cupcake of een lekkere koek, gebakken hebt wil je deze natuurlijk decoreren en versieren. Dit kan met behulp van decoreer gereedschappen. Welke bakbenodigdheden hierbij niet mogen ontbreken zijn spuitmondjes en spuitzakken. Maar dit is nog niet alles! Baktotaal heeft ook voor de chocoladeliefhebber een heerlijk assortiment, zoals de befaamde Callebaut chocolade en kant-en-klare Dobla chocoladedecoraties. 

Taart decoratie en bakspullen kopen?

Bouwhuis is ook een webshop op het gebied van taartbenodigdheden. In hun webshop heb je de keuze uit een ruim assortiment taart decoratie, taartversiering en andere taart spullen. Of je nou een taart gaat bakken voor iemands verjaardag, of jullie zijn een bakkerij die dagelijks taart accessoires, taart decoratie en taartversiering nodig hebben, hun producten zijn geschikt voor hobbymatig en professioneel gebruik. De beste bak spullen kun je online in de bakbenodigdheden webshop bestellen. Als laatste mogen ze wel zeggen dat we specialist zijn op het gebied van eetbaar printen. Wat is er nou leuker dan je taart te personaliseren met een eetbare foto-afdruk? We bieden alle producten, van eetbaar papier, eetbare inkt tot en met de foodprinter aan, om zo zelf je eigen fototaart te maken. Kortom, Baktotaal Bouwhuis is de online bak winkel waar je moet zijn als je goedkope bakproducten wil kopen voor het maken van taarten, cupcakes of koeken!

Categorieën: Uncategorized

0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.