De industriële stijl wordt steeds populairder. Steeds meer mensen richten hun gehele huis met deze stijl in. Maar de industriële stijl komt niet alleen bij mensen thuis voor, maar ook steeds vaker in restaurants, hotels of binnen een bedrijf. Deze stijl heeft namelijk een stoere maar ook warme uitstraling. Daarnaast kunt u er veel kanten mee op! Wilt u ook graag industrieel wonen? Dat kan! in deze blog vertellen wij waar u op moet letten bij het aanschaffen van industriële meubels!

Stoere uitstraling

Wat industriële meubels kenmerkt is de stoere uitstraling. Deze uitstraling komt mede door de materialen. Vaak wordt er robuust hout gebruikt. In dit houd zijn de nerven en de verschillende kleuren die in het hout zitten goed te zien, dit zorgt er voor dat het een rauwe en stoere uitstraling krijgt. Maar het is uiteindelijk de combinatie van het meubelstuk wat de ultieme uitstraling weerkaats. Namelijk staal versterkt het robuuste hout, maar ook staal en leer versterken elkaar op een stoere manier. Hierdoor kunt u eindeloos combineren met verschillende materialen en houdt u nog steeds dat stoere gevoel. 

De kleuren van de meubelstukken

Als het goed is weet u nu de basis van de industriële meubels, denk aan robuust hout, staal en leer. Deze materialen zijn eindeloos te combineren. Maar u moet daarbij wel letten op de kleuren. De ene bruine kleur is namelijk de andere niet. Als u de kleuren niet goed op elkaar afstemt kan het lijken alsof er niet over na is gedacht en het lijkt snel rommelig. Dit wilt u natuurlijk niet, bekijk daarom dus goed de verschillende kleurenstalen voordat u de meubels definitief uitzoekt!

De ultieme industriële look

Een huis die van top tot teen industrieel uitstraalt kan voor sommige knap lastig zijn. Vooral als het budget niet zo hoog is. Maar gelukkig is die look ook te creëren met een iets legere portemonnee. Het totaal plaatje is belangrijk, en hier hoort natuurlijk ook een vloer bij. Heeft u een houten vloer in huis? Schuur de vloer dan op en zet hem in een donkere lak! Daarnaast is het belangrijk dat de muren een natuurlijk tintje krijgen, denk aan; bruin, grijs, groen of zwart. Deze kleine aanpassingen kunnen al snel de echte industriële look geven!

Categorieën: Uncategorized

0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.