Als je vaak op pad bent en eten en drinken meeneemt wil je natuurlijk dat je mooie en praktische lunchboxes of drinkflessen hebt om het in te bewaren. Nu kun je natuurlijk gaan voor een saaie standaard optie, maar je kunt ook je creativiteit de vrije loop laten en je eigen ontwerp creëren. En daarvoor hoef je natuurlijk niet met stiften of lijm zelf aan de slag te gaan met je eigen broodtrommel. Dat kun je gewoon makkelijk online doen bij MyMepal. Via hun homepage kun je gemakkelijk hun tool gebruiken om teksten, foto’s of illustraties op jouw product te laten drukken. Lees hieronder wat je zoal kunt laten bedrukken.

Broodtrommels en lunchboxes
Als je elke dag zelf je lunch meeneemt naar kantoor of naar school wil je natuurlijk dat het goed en vers overkomt. Neem je brood mee in plastic zakjes dan zal het helemaal platgedrukt worden. En ook fruit gaat vaak kapot onder die zware laptop of dat dikke boek. Daarom kan het handig zijn een broodtrommel of lunchbox mee te nemen. Daarin kun je je etenswaren gescheiden houden van elkaar en zorg je ervoor dat ze vers en niet platgedrukt weer tevoorschijn komen tijdens de lunch.

Waterflessen en drinkbekers
Een gezonde lunch is natuurlijk zeer belangrijk, maar vergeet vooral ook niet genoeg te drinken. Of je nou gaat sporten, naar kantoor gaat of een kind hebt dat drinken mee wil naar school, er is altijd wel een geschikte fles of beker voor. En ook die kun je eenvoudig personaliseren via MyMepal. Zo zorg je er ook voor dat je hem minder snel kwijtraakt, je kunt immers duidelijk omschrijven hoe hij eruitziet of welke naam erop staat. 

Zelf aan de slag!
Als je nou zelf aan de slag wil met je ontwerp dan kun je dat gemakkelijk doen op de website van MyMepal. Je kunt het daar zo gek maken als je zelf wil qua kleuren, teksten, foto’s en illustraties. Zo maak jij je eigen unieke fles of trommel. Of je maakt er natuurlijk eentje voor een ander, voor die collega waar je al jaren mee samenwerkt of die goede vriend of vriendin. Neem gerust een kijkje op hun website voor alle beschikbare producten en opties. Je kunt er ook inspiratie opdoen als je het zelf eventjes niet weet. Dus niets staat je nog in de weg om je eigen producten te gaan ontwerpen! 

Categorieën: Uncategorized

0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.