Spiegels zijn natuurlijk ontzettend handig maar kunnen ook decoratief zijn. Een spiegel kan niet ontbreken in de badkamer en wordt dagelijks gebruikt tijdens het verzorgingsritueel. Je vind ze in allerlei soorten en maten voor iedere badkamer is een passend model te vinden. Maar welke soorten spiegels zijn er allemaal op de markt en wat zijn de laatste trends? Wij leggen het graag uit.

Ronde en ovale spiegels

Een trend die we al langer zien is de ronde  of ovale spiegels. Zo’n vorm designspiegel vormt een mooi contrast met de strakke lijnen die je veel in badkamers vind. Een ronde spiegel met een stijlvolle frame is vaak de eyecatcher van de badkamer. Wees niet bang om voor een grote spiegel te kiezen. Grote spiegels maken de ruimte optisch een stuk groter.  

LED verlichting

Een badkamerspiegel met directe LED verlichting aan de voorzijde is heel praktisch. Door een spiegel te kiezen met verlichting weet je zeker dat je altijd goed verlicht bent tijdens de dagelijkse verzorging. Daarnaast kan je ook kiezen voor spiegels met indirecte verlichting dat vaak ook dimbaar is. Dus dat dat de verlichting van achter de spiegel op de muur schijnt. Hiermee creëer je een prettige sfeer in de badkamer. Uiteraard is dit tegenwoordig alleen maar LED verlichting. LED verlichting is laag in energieverbruik en door de hoge kwaliteit gaat dit jaren mee.  

Verwarming

Een hele fijne toevoeging aan een spiegel in de badkamer is spiegelverwarming. Als het glas van de spiegel de warmte heeft overgenomen verdwijnt de condens als sneeuw voor de zon. Hierdoor beslaat de spiegel na een douchebeurt niet meer en kan je direct je haar stijlen of de make-up aanbrengen. 

Digitale klok of Radio

Met een digitale klok in je spiegel is te laat komen geen optie meer. Tegenwoordig heb je prachtige designspiegels met een ingebouwde digitale klok. Maar de techniek gaat alsmaar verder. Wist je dat er ook spiegels met bleutooth zijn? Hoe fijn is het als je ’s ochtends rustig de dag kunt beginnen met een heerlijk muziekje onder de douche of in bad?

Stijl en smaak

Welke spiegel je ook kiest, hangt vooral van jouw stijl, smaak en budget af. Hierbij helpen de adviseurs van Sani4all je graag verder. Samen kijken we naar de mogelijkheden in jouw ruimte. Maak snel een afspraak en laat je adviseren bij een winkel bij jou in de buurt. 

Categorieën: Uncategorized

0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.