Er is veel veranderd sinds corona, maar lief doen kan altijd nog. Alleen dan op een afstandje. Juist nu, heb je een mooie kans om te laten weten aan mensen, dat je aan ze denkt. Het is altijd leuk om iemand te verassen en misschien hebben mensen dat nu wel meer nodig dan ooit. Reden genoeg om wat extra’s te doen voor een ander. Daarom hebben we speciaal voor jou, een lijst gemaakt van drie manieren om iemand te verassen op afstand. Benieuwd? Lees dan snel verder! 

Opfleuren met een bloemetje

Het is geen vernieuwend idee, maar wie wordt er nou niet blij van een vrolijk boeket? Al helemaal als hij onverwachts bezorgd wordt. Probeer een boeket samen te stellen die past bij diegene. Inclusief favoriete bloemensoorten en kleuren. Er zijn plekken waar je terecht kunt voor bloemen laten bezorgen. Wij raden Boeketcadeau.nl aan. Zij hebben een groot assortiment aan boeketen en 7 dagen aan vers garantie. 

Kom op kaart

Een kaart, superleuk om spontaan te krijgen. Je kunt natuurlijk via je telefoon een berichtje sturen, maar dat is toch anders dan een kaart. Vraag hoe het met iemand gaat of geeft iemand een steuntje in de rug. We weten allemaal dat dit een moeilijke tijd is, dus waarom maken we er niet het beste van. Gebruik deze tijd om iets liefs te doen voor een ander. Er zijn verschillende sites waar je zelf kaarten kunt maken. Deze sites hebben vaak zelf veel opmaak mogelijkheden, dus je kunt helemaal losgaan. Maakt het vooral persoonlijk. Het gaat om het gebaar en de liefde die je erin hebt gestoken.

Eten over?

Ben jij een echte keukenprinses? Dan is dit iets voor jou. Hoe vaak heb je wel niet eten over, omdat je teveel hebt gemaakt? Wat je overhebt kun je eenvoudig aan iemand geven die er erg blij van zou worden. Denk hierbij vooral aan mensen die alleen zijn. Bijvoorbeeld ouderen, maar ook single mensen die je kent. In je eentje kook je toch minder snel een maaltje. Dus help deze mensen een handje met dit lieve gebaar. Hang je gerecht in een bakje aan de voordeur, eventueel met een lief kaartje. Klaar is kees, bijna geen moeite en wel iemand blij gemaakt.

Dit waren de drie lief doen ideeën, helemaal corona-proof. Zo makkelijk kan het zijn, veel plezier met de uitvoering!

Categorieën: Uncategorized

0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.