Wilt u graag kit op kleur van Ottoseal kopen? In deze blog leggen wij u precies uit hoe dit in zijn werk gaat. Naast standaard kit kunt u bij bovengenoemde aanbieder ook kit op kleur bestellen. Sommige kitten zijn leverbaar in een vast aantal beschikbare kleuren, terwijl u bij andere soorten kit kunt kiezen uit een kleur op maat. U heeft hierbij de keuze uit iedere gewenste RAL of NCS kleur. Kit op kleur bestellen? Zo doet u dat!

Selecteer de kit die geschikt is voor uw toepassing

De allereerste stap is uiteraard om te bepalen welke soort kit u precies nodig heeft. Voor het afdichten van aansluitvoegen gebruikt u een ander soort kit dan wanneer u sanitair of een vloer gaat kitten. Wat de toepassing ook precies is, er is altijd wel een geschikte kit op kleur te koop. Van een neutrale bouwsiliconenkit op basis van alkoxy tot een premium geurarme sanitairsiliconenkit, bij OttoSealPro kunnen diverse soorten kitten op kleur worden gebracht en besteld.

Maak de juiste kleurkeuze met de kleurenkaart

Is de kit op kleur die u wilt bestellen leverbaar in een vast aantal beschikbare kleuren? Bestel dan de bijbehorende kleurenkaart om de juiste kleurkeuze te kunnen maken. Op de kleurenkaart staan alle kleuren vermeld waarin die specifieke kit op kleur leverbaar is. Dankzij de kleurenkaart krijgt u een beter idee hoe de kleur er in het echt uitziet. Zo kunt u een weloverwogen keuze maken en sluit de kleur straks perfect aan bij uw wensen en verwachtingen.

Kleur op maat? Zoek de bijbehorende kleurcode op

Zoals hierboven ook al is gezegd, zijn sommige kitten op kleur in iedere gewenste RAL of NCS kleur te verkrijgen. Deze kitten worden op de website verkocht onder de naam ‘kleur op maat’. U heeft hierbij dus niet de keuze uit slechts een handjevol beschikbare kleuren, maar kunt kiezen uit alle kleuren van de regenboog. Het enige wat u moet weten is de bijbehorende kleurcode. Iedere RAL of NCS kleur heeft namelijk een eigen kleurcode waaraan de kleur herkend kan worden. 

Zo is de RAL kleurcode van crèmewit bijvoorbeeld RAL 9001 en wordt verkeerswit aangeduid met RAL 9016. Op zoek naar een kit in de kleur mosgroen? De code die u dan moet invoeren is RAL 6005. En zo heeft iedere kleur dus zijn eigen code. Voer de gewenste RAL of NCS code in en u krijgt de kit in precies die kleur geleverd.

Categorieën: Uncategorized

0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.