Een fusie of een overname van een bedrijf is voor heel veel ondernemers een erg ingrijpend proces. Dat is ook niet zo gek, want met een onderneming zijn geld, mensen, kansen en risico’s betrokken. Marktlink kan je daar bij helpen door middel van een onafhankelijke, discrete en nuchtere werkwijze. Wil je meer weten of Marktlink? Lees dan dit blog.

M&A-specialist

Marktlink staat bekent als een echte M&A-specialist. M&A staat voor Mergers And Acquisitions (vrij vertaald naar Fusies En Overnames). Sinds 1996 ondersteunen zij ondernemers bij bedrijfsovernames of fusies. Dit doen zij door middel van concrete kennis en een persoonlijke benadering. Mocht het blijken dat kopen of verkopen niet de allerbeste oplossing is voor jouw onderneming, dan geeft Marktlink dat ook aan. Samen met jou werken ze aan de beste oplossing.

Internationaal

Bij Marktlink snappen ze dat het proces van een bedrijfsovername of fusie geen alledaagse bezigheid is. Vanuit die wetenschap halen zij motivatie om samen met jou het beste resultaat te behalen. Dit doen zij door kennis die ze gedurende de afgelopen 25 jaar hebben opgebouwd. Van alle mandaten die Marktlink in het verleden heeft aangenomen is maar liefst 95% succesvol afgerond wat heeft geleid tot een bewezen trackrecord van ruim 1.000 succesvolle transacties. En om er voor te zorgen dat Marktlink deze cijfers zo hoog kan houden heeft het negen kantoren verspreid over 5 landen waardoor ze altijd dichtbij de ondernemer staan in elke regio.

Met 140 werknemers verspreid over Nederland, België, Duitsland, Denemarken én Engeland wordt er dagelijks gewerkt aan het ondersteunen van ondernemers uit heel Europa. Bovendien is Marktlink aangesloten bij de Geneva Capital Group (GCG) én voorzitter van de M&A Practice Group, waardoor men een actieve rol bekleed binnen een uitgebreid internationaal netwerk van overnamespecialisten in maar liefst 40 landen. Hierdoor hebben ze toegang tot de beste kopers en verkopers op elke plek van de wereld.  

Begeleiding

Bij Marktlink kunnen ondernemers terecht voor begeleiding én actieve ondersteuning voor onder andere de volgende zaken:

  • Het kopen of verkopen van een bedrijf;
  • Het sluiten van pre-exit deals;
  • Het uitvoeren van een bedrijfswaardering;
  • Het bemiddelen tijdens conflicten;
  • Het uitrollen van een buy-and-buildstrategie;
  • Het faciliteren van buy-outs en buy-ins;
  • Het bieden van legal advies;
  • En het aanvragen van financiering.

Ben je na het lezen van dit blog benieuwd naar wat Marktlink voor jouw onderneming kan betekenen? Neem dan eens een kijkje op hun website of neem contact met ze op!

Categorieën: Uncategorized

0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.