Je huis is helemaal ingericht en het enige wat nog mist zijn een aantal items die jouw huis opfleuren en de sfeer bepalen. Het maakt niet uit wat voor woonstijl je hebt, er horen altijd een aantal interieur items bij die zorgen voor een goed klimaat, sfeer en een aangename geur. Voordat je begint met de zoektocht naar de leukste interieur items, geven we je een aantal handige tips. Deze must-haves kun je niet voorbijlopen. 

Air diffuser 

Een air diffuser is een échte eyecatcher voor in huis en brengt bovendien veel voordelen met zich mee. De air diffuser zorgt voor het verhogen van de luchtvochtigheid in huis. Hierdoor heb je minder kans op droge ogen, een droge huid en hoofdpijn. Ook kan het concentratieproblemen, hoesten en ontstekingen in de keelholtes verminderen of voorkomen. Naast jouw gezondheid, die uiteraard belangrijk is, kan de air diffuser ook wat goeds doen voor jouw meubilair en interieur. Het kan namelijk schade aan meubels en houten vloeren voorkomen, maar ook jouw planten zullen profijt van ondervinden van de airdiffuser. 

Haard kaars 

Haard kaars?! Ja, een kaars die eigenlijk gemaakt is als een soort kleine open haard. Van veel bekende kaarsen merken kun je tegenwoordig een haard kaars kopen. Deze kaars heeft een langwerpige en grote vlam waardoor het oogt als een haard of klein vuurtje. Dit geeft veel sfeer aan jouw huis en is ook te verkrijgen in verschillende geuren. Naast de sfeer en warmte die de kaars geeft, krijg je ook een heerlijke geur in de woonkamer. 

Dimlichten 

De sfeer in je huis wordt voornamelijk bepaald door de verlichting die je hebt. Voor een woonkamer wil je andere verlichting dan in je thuiskantoor. In een woonkamer wil je verlichting die gezellig is terwijl in het thuiskantoor een felle verlichting gewenst is. Met dimbare verlichting kun je op ieder moment van de dag bepalen hoe jij de verlichting wilt instellen. Je kunt de felheid en de warmte van verlichting helemaal eigen maken door middel van een App of afstandsbediening. 

Vloerventilator  

In Nederland kennen wij steeds vaker warme zomers, maar daar zijn onze huizen nog niet echt op ingesteld. Wij kennen vaak geen ventilators omdat het tot een paar jaar terug nooit nodig was. Maar tegenwoordig is een ventilator in de zomer zeker geen overbodige luxe. Met een stijlvolle vloerventilator die past bij jouw interieur, haal jij een echte eyecatcher in huis. De ventilator zorgt voor een aangenaam klimaat in huis en past perfect bij al jouw andere meubels. Bekijk het assortiment ventilatoren hier. 

Categorieën: Uncategorized

0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *