Dagelijks zitten we uren lang op een bureaustoel op het kantoor of thuis. Wanneer je niet de juiste bureaustoel hebt gekozen, dan kan dit naar verloop van tijd zorgen voor lichamelijke problemen. Dit willen we natuurlijk voorkomen. Een goede bureaustoel levert een bijdrage aan de werkhouding gedurende een dag. Het ondersteunt de houding en zorgt dat de werkhouding geen klachten oplevert. Wij hebben een tweetal criteria waar rekening mee gehouden kan worden bij de keuze van jouw bureaustoel. 

Kwaliteit 

Bij de beoordeling van de kwaliteit van een bureaustoel wordt vaak gekeken naar het materiaal. Bij een bureaustoel van plastic is de kwaliteit niet ineens slecht. In een aantal bureaustoelen van hoge kwaliteit zit ook kunststof verwerkt. Het gewicht van de bureaustoel wordt hierdoor lager en de flexibiliteit van de rugleuning wordt verhoogd. Er zijn ook nog andere materialen voor bureaustoelen. De op maat gegoten aluminium is een onderdeel voor de armleuning en frames, zij presteren beter dan standaard onderdelen van staal. Ook de afwerkingen van de bureaustoel speelt een belangrijke rol in de kwaliteitsbeoordeling. 

Comfort 

Hoe comfortabel is jouw bureaustoel? Deze vraag is erg persoonlijk en verschilt dan ook per persoon. De ene persoon is de andere niet. Zo vindt de ene het prettigere dat er talloze functies op zitten en vindt de ander het al goed als de stoel enkel in hoogte verstelbaar is. De rugsteun draagt ook voor een groot deel bij aan de comfort. Een verstelbare rugleuning is niet per definitie beter. De beste steun kan al worden aangeboden door een op natuurlijke wijze gevormde rugleuning met de juiste vulling. Bij de keuze van comfort is het eigenlijk puur uitproberen wat bij jou past. Als je een stoel hebt die fijn zit en geen rugklachten ervaart, dan is de stoel ideaal voor jou.

Meer informatie 

Nu je weet waar je rekening mee moet houden, kan jij op zoek gaan naar een geschikte bureaustoel voor jou. Bureaustoelen kopen kan online bij Kato Kantoorinrichting. Ontdek al onze bureaustoelen online. Bestelling boven de €500 worden gratis thuisbezorgd. Wil jij graag je product bekijken? Dit is mogelijk bij Kato Kantoorinrichting door een afspraak te maken. Bel onze klantenservice voor meer informatie. 

Categorieën: Uncategorized

0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *