Een accountant Amersfoort is niet moeilijk om te vinden. Er zijn tientallen kantoren in de stad. Maar van die kantoren zijn niet alle vestigingen geschikt voor jouw klus. Dat komt omdat er nogal wat specialisaties binnen het vak zijn. Blaauw Accountants is daarin een slimme speler. Het bedrijf zorgt ervoor dat de laatste ontwikkelingen binnen het vak op de voet gevolgd worden. Daar waar het nodig is, wordt er contact opgenomen met een van de vele andere professionals uit het netwerk dat het bedrijf heeft opgebouwd. Denk hierbij bijvoorbeeld aan advocaten en kredietverstrekkers. Zo wordt het lijntje zo kort mogelijk en de dienstverlening verbeterd.

Blaauw Accountants

Blaauw Accountants bestaat sinds 2020 en heeft twee kantoren, in Amersfoort en Zeewolde. Het bedrijf is opgericht met de visie om dicht bij de klanten te staan en om hen te helpen het beste uit hun bedrijf te halen. Niet alleen wat betreft cijfers en administratie. De persoonlijke en enthousiaste begeleiding heeft ook als doel om de klant trots te maken op het bedrijf, zodat het werk een passie kan blijven. Blaauw kijkt ook mee naar groeimogelijkheden van het bedrijf en wat daar de eventuele fiscale gevolgen van zijn. Mocht daarin iets veranderen, dan wordt er uiteraard meteen passend advies gegeven.

Blaauw accountants als zakelijke partnerBlaauw accountants onderscheidt zich van andere kantoren in de regio doordat het een daadwerkelijke zakenpartner wil zijn voor de klanten. Een accountant heeft als werk om in het wel en wee van een bedrijf te kijken om te zien of alles naar behoren wordt afgehandeld. Maar dat maakt je niet meteen een echte zakenpartner. Dat gebeurt pas als je persoonlijk ook goed met elkaar overweg kan. Dus ook kunt sparren over de zaken rondom je bedrijf en daar een goede en professionele vertrouwenspersoon voor hebt. Daarvoor is Blaauw het meest geschikte accountantsbureau in de regio. 

Categorieën: Uncategorized

0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.