Een mezzanine  vloer is een vloerconstructie waar je vast nog niet over gehoord hebt. Gelukkig gaan wij in deze blog verder uitleggen wat een mezzanine vloer precies is en wat de voordelen zijn. Je creëert namelijk op een zeer gemakkelijke manier meer ruimte om als je goederen en/of producten op te slaan. Een mezzanine vloer is een extra vloer binnen de ruimte, mits het plafond hoog genoeg is. Wil je meer weten? Lees deze blog dan snel door!

Zo zit een mezzanine vloer in elkaar

Je weet nu dat een mezzanine vloer een extra vloer is in de ruimte, maar hoe wordt de vloerconstructie in elkaar gezet? En hoeveel extra ruimte creëert het? De vloer kan aangelegd worden tussen twee verdiepingen. Hierdoor neemt het geen andere ruimte in beslag en hoeft u geen extra ruimte te kopen. Op deze manier kunt u veel meer kwijt. Deze mezzanine vloer wordt dan ook veelal gebruikt in fabriekshallen, hotels, restaurants en winkels. Maar, het kan ook in een bedrijfspand bijvoorbeeld. Een mezzanine vloer is voor meerdere doeleinde geweldig, daarom raden wij het zeker aan!

Bij deze partij kan je een mezzanine vloer aanschaffen

Wil je meer informatie over een mezzanine vloer voordat je er een aanschaft? Dat snappen wij helemaal! Het is namelijk een aardige klus om de vloer in elkaar te zetten. Wanneer u dit namelijk zelf wilt aan gaan leggen, zal u erachter komen dat het heel veel energie en tijd gaat kosten. Door een specialist in te schakelen weet u zeker dat de vloer van goede kwaliteit is en een lange tijd mee zal gaan. Waar kunt u deze mezzanine vloer het beste bestellen? Een goede partij is Nolte Mezzanine. Deze partij is namelijk een specialist op het gebied van mezzanine vloeren leggen. Ze doen namelijk alles van begin tot eind; de vloer ontwerpen, produceren, leveren, monteren en de vloer leggen! Op deze manier weet u zeker dat de mezzanine vloer in goede handen is! Wilt u graag meer weten over een mezzanine vloeren? Neem dan eens een kijkje op de website van Nolte Mezzanine! Of neem contact op met een van de specialisten. Ze helpen je namelijk graag verder en weten de antwoorden op jouw vragen!

Categorieën: Uncategorized

0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.