De vorm van je lichaam heeft veel invloed op hoe een outfit bij je staat. Bepaalde kledingstukken staan bijvoorbeeld net even iets mooier bij vrouwen met een zandloperfiguur. Kies voor een outfit die je sterke punten accentueert en je zal je mooier en zelfverzekerder voelen. In dit artikel vertellen we je meer over de meest voorkomende lichaamsvormen en welke outfits hier het best bij passen.

Zandloper
Hoewel jij misschien onzeker bent over je curves, zullen veel vrouwen juist jaloers zijn op je zandloperfiguur. Vrouwen met een lichaam in de vorm van een zandloper hebben grote borsten, brede heupen en een smalle taille. Een lichaam met veel ronde vormen dus. Door deze prachtige rondingen te accenturen, leg je ook de nadruk op je taille. Een win-winsituatie! Een kledingstuk die helemaal perfect past bij een zandloperfiguur is de wikkeljurk en het liefst een met een V-hals. 

Appel
De meeste vrouwen hebben een lichaam in de vorm van een appel. Vrouwen met een appelfiguur hebben een iets rondere buik. Veel vrouwen zijn hier onzeker over en willen hun ronde buik het liefst verschuilen achter een wijd T-shirt of dikke trui. Dit zijn echter niet de beste opties. Ga in plaats van een wijd T-shirt voor een jurk met een A-lijn. Met een A-lijn creëer je een taille en leg je de nadruk op je prachtige decolleté in plaats van op je buik. 

Peer
Sommige vrouwen hebben geen grote borstpartij, maar zijn wel gezegend met flinke heupen en billen. Het resultaat? Een lichaam in de vorm van een peer. Vrouwen met een peerfiguur doen er goed aan om hun rondingen te accenturen, maar dan wel op de juiste plek. Je kunt de taille benadrukken door een riem te dragen. Ook een goede blazer staat perfect bij vrouwen met een peerfiguur.

Recht
Niet alle dames hebben grote rondingen, waardoor ze meer een rechte lichaamsvorm hebben. Vaak zijn deze vrouwen ook aan de langere kant. Hier hoef je absoluut niet onzeker over te zijn. Sterker nog, de meeste modellen hebben een rechte lichaamsvorm. Met de juiste outfit kan je zelf meer vorm creëren. Draag een gedetailleerde blazer of ga voor een kledingitem met een printje.  

Omgekeerde driehoek
En dan hebben we nog vrouwen met een bredere bovenkant en smalle heupen, oftewel een omgekeerde driehoek. Deze vrouwen zijn vaak gezegend met slanke benen. Hier wil je dan natuurlijk ook de nadruk op leggen. Ga daarom voor een broek or rok met een unieke kleur of opvallend patroon. 

Categorieën: Uncategorized

0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.