Als de zomer er weer aan komt worden de vrolijke kleuren weer uit de kast gepakt. Pastel tinten of neon kleuren staan weer geweldig bij de rest van de zomerse outfits. Maar het fijnste is toch wel weer de gezelligheid. Leuke kleuren op de nagels zien er gewoon geweldig uit. Wil je graag gellak aanschaffen voor de zomer? Dan weten wij wel een partij! Namelijk, topcodecosmetics.nl. Deze partij heeft een ruim assortiment, waardoor jij zeker de perfecte kleur vindt voor deze zomer! Wil je meer weten? Lees dan snel door! Wij vertellen hier namelijk meer over.

Topcodecosmetics heeft alle kleuren die jij wilt deze zomer

Deze partij is echt de partij waar je terecht moet, namelijk in de webshop vind je een groot assortiment aan diverse gellak kleuren. Van felle kleurtjes tot aan pastelkleuren, nude kleuren en lichte of donkere gellak kleuren: neem rustig de tijd om alle verschillende gellak kleurtjes te ontdekken. Ze hebben voor ieder wat wils. Vind je het moeilijk om te kiezen? Haal dan een kleur die past bij het seizoen of de meeste kleding stukken die je hebt. Heb je veel bruine kleuren? Dan is een nude kleur helemaal geweldig! 

De gellak aanbrengen op je nagels

De innovatie formule en de sterk geconcentreerde kleur pigmenten van onze gel nagellak kleuren zorgen voor een goede dekking, al vanaf de eerste laag. Door de hoge pigmentatie van de kleuren gellak is de volledige uithardingstijd aangeraden. Daarnaast raden we aan om je nagels eerst voor te bereiden, vervolgens prep en primer te gebruiken, daarna een basecoat aan te brengen en vervolgens je nagels met de gellak kleur te lakken. Als laatste stap gebruik je een topcoat die de gellak beschermt en zorgt dat de kleur optimaal tot zijn recht komt. Op deze manier weet jij zeker dat de gellak een hele tijd blijft zitten en dat je even niet meer hoeft om te kijken naar je nagels! Het is dus ideaal om gellak te gebruiken.

Categorieën: Uncategorized

0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.