Als je een eigen bedrijf hebt en vaak pakketten moet versturen dan weet je dat goede tape onmisbaar is. En dat het voor huis-tuin-en-keuken reparaties van pas kan komen is ook algemeen bekend. Maar tape is voor meer dan alleen dat te gebruiken. Waarvoor? Dat lichten we graag toe in deze blog!

Anderhalve meter afstand
Je zult ze al vaak gezien hebben, de tapelijnen met de boodschap om 1,5 meter afstand te houden. De reden dat ze gebruikt moeten worden is natuurlijk vervelend, maar het toont wel het multifunctionele en doeltreffende karakter van tape. Met een rol tape met daarop tekst kun je dus eenvoudig de 1,5 meter afstand afbakenen die bijvoorbeeld je klanten van elkaar moeten houden als ze in de rij staan. Maar ook na corona kan een dergelijke functie voor tape erg handig zijn, om vakken of gebieden aan te geven of om een boodschap te verspreiden. 

Vervoer je breekbare spullen?
Waar tape ook prima van pas kan komen is als je breekbare spullen van bijvoorbeeld glas vervoert. Je wil natuurlijk voorkomen dat een doos met veel enthousiasme en brute kracht een vrachtwagen ingeslingerd wordt als er breekbare en dure spullen inzitten. Daarvoor kun je in kleine lettertjes breekbaar op de doos schrijven, maar het werkt een stuk beter als je er tape met de tekst BREEKBAAR opplakt. 

Tape bedrukken met je logo
Je kunt met tape dus waarschuwen voor breekbare spullen of mensen aansporen om anderhalve meter afstand te houden, maar je kunt het ook voor commerciële doeleinden inzetten. Als je een pakketje verstuurt in een verder blanco doos is het mooi meegenomen als de ontvanger op de tape je logo of bedrijfsnaam ziet. Zorgt toch weer voor een stukje herkenbaarheid en bovendien is het nog mooi ook!

Online je tape bestellen
Heb jij al bepaald welke tape het meest geschikt is voor jou? Of wil je toch nog meer weten over de mogelijkheden? Kijk dan eens op de site van Rotimshop, daar vind je verschillende soorten tape en bestel je ze ook gemakkelijk. De specialisten van Rotimshop kunnen je bovendien helpen met al je vragen. 

Categorieën: Uncategorized

0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.