Een leuke werksfeer is hartstikke belangrijk. Niet alleen zorgt het voor een goede samenwerking tussen collega’s, maar verhoogt het ook het werkplezier en de motivatie om elke dag opnieuw het beste uit jezelf te halen. Met de aanschaf van een Kletspot haal je gegarandeerd een leuke werksfeer in huis. Maar waarom is een Kletspot daar zo’n geschikt middel voor? Dat vertellen wij jou in deze blog!

Investeer in contact

Met sommige collega’s kan je het vanaf de eerste dag direct vinden en kan je goede gesprekken voeren en prettig sparren. Bij andere collega’s zal je hier meer moeite voor moeten doen. Door te spelen met de Kletspot leer je jouw collega’s op een andere manier kennen en kom je er misschien wel achter dat hij of zij juist een heel leuk is en had je een compleet verkeerd beeld over deze persoon. Door in spelvorm onderling met elkaar in contact te komen investeer je op een leuke manier in contacten leggen. En dat kan een positieve invloed hebben op de werksfeer.

Iets anders dan alleen maar werk

Af en toe iets anders doen met elkaar dan alleen maar werken draagt veel bij aan een goede werksfeer. Organiseer bijvoorbeeld een vrijdagmiddagborrel waar je met alle collega’s bij elkaar zit en speel het spel van de Kletspot. Door de hilarische vragen en dilemma’s is iedereen niet meer met het werk bezig en zullen ze proberen alles van elkaar te weten willen komen. Door deze vorm van contact tussen collega’s zorg je ervoor dat collega’s niet alleen maar werk gerelateerd met elkaar bezig zijn maar ook vriendschappelijk een band met elkaar kunnen opbouwen. 

Business Babbel

Deze Kletspot is dé must-have voor iedere werkplek. Het is niet alleen gezellig, maar ook zeer effectief. Want hoe goed ken jij jouw collega’s eigenlijk? Met deze Kletspot zorg jij er samen met jouw collega’s of werknemers voor dat jullie samen een nóg betere werksfeer en prestaties kunnen neerzetten. Want welke collega zou jij het liefst willen klonen? Of wat is de beste grap die jij ooit op kantoor hebt uitgehaald? Het zijn zomaar wat vragen uit deze zakelijke Kletspot die gegarandeerd voor succes zullen zorgen!

Bestel de Kletspot

Hebben wij jou overtuigd met het feit dat een Kletspot kan helpen bij het bevorderen van een leuke sfeer op de werkvloer? Mooi! Je kan naast de Business Babbel nog veel meer verschillende soorten Kletspotten bestellen. Geïnteresseerd? Neem dan snel een kijkje op de website of neem contact met ze op!

Categorieën: Uncategorized

0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.