Heb je nagels die om de haverklap afbreken? Of heb je haar wat niet zo stevig is en helaas snel afbreekt? Of heb je af en toe wel eens last van acne? Dan is deze blog geweldig voor jou! Wij gaan het namelijk hebben over een geweldig product, die zorgt dat de nagels sterker worden, je haar minder snel splijt en je huid verbeterd van binnenuit. Dit komt door de ingredienten in het product. Het product waar wij het over hebben is de  Luminous Beauty Shake.Wil je meer weten over deze beauty shake? Lees deze blog dan snel door! Wij vertellen hier namelijk meer over.

Dit stofje doet de werking in je huid

In de luminous beauty shake zitten veel verschillende ingredienten, die een geweldige werking hebben. Een van deze ingrediënten is vitamine C. Deze vitamine is de laatste tijd een enorme hit onder de skin care en dat is ook niet zonder reden. Want vitamine C heeft meerdere voordelen voor je huid. Het eerste voordeel is dat het helpt om huidveroudering tegen te gaan, een hoge dosis antioxidanten, waaronder vitamine C verbeteren de aanmaak van collageen. Hierdoor blijft je huid als het ware stevig en elastisch. Daarnaast helpt vitamine C bij onzuiverheden. Het gaat ontstekingen tegen en helpt de huid te herstellen, waardoor een puist sneller weggaat en de rode vlekken die puisten achterlaten sneller vervagen. 

Dit zijn de grootste voordelen van de beauty shake

Een beauty shake heeft meerdere vitamines en mineraken die ook meerdere voordelen met zich mee brengen. Dit zijn er gelukkig aardig wat, denk aan ondersteuning bij je gezondheid, meer natuurlijker energie, een stabiel hormoonhuishouding, je weerstand wordt beter, je krijgt er een beter geheugen van en jouw gemoedstoestand verbeterd. Daarnaast is deze shake ook nog een veganistische en bevat Vitamine C, zink en magnesium. Het is dus wel zeker dat een beauty shake meer voordelen dan nadelen heeft!  Wil je graag een beauty shake aanschaffen? Neem dan eens een kijkje op de website van SuperFoodies, hier staat meer informatie op over de shake! 

Categorieën: Uncategorized

0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.