Wanneer u online uw zoektocht naar LED lampen bent gestart, zijn er een hoop aanbieders waar u terecht kunt. Er zit een groot verschillen tussen de verschillende soorten LED verlichting. Er is zoveel keuze, maar welke LED lamp voldoet eigenlijk aan al uw eisen en wensen? In deze blog vertellen we u alles wat u moet weten over het kopen van LED lampen.

  1. Fitting en watt

De specialist in LED verlichting is www.ledlampenkopen.nu. Bij deze partij vindt u een uitgebreid assortiment LED lampen die u tegen een betaalbare prijs kunt bestelling. Maar welke LED

lamp heeft u eigenlijk nodig? Allereerst raden we u aan om te letten op de fitting. Dit is het onderdeel van de lamp dat mechanisch en elektrisch wordt verbonden met de lamphouder. Er is een verschil tussen E14 en E27. Let dus goed op welke fitting u nodig heeft voor uw lamp. Daarnaast zijn LED lampen verkrijgbaar in diverse watt eenheden. Daarbij geldt: des te hoger de watt, des te meer vermogen de lamp heeft.

  1. Dimlicht

Wilt u graag een lamp die u kunt dimmen om meer sfeer te creëren in uw huis? Dan raden we u

aan om te kiezen voor LED dimmers. Dit is erg handig doordat u zo zelf kunt instellen hoe fel u

het licht wilt hebben. Daarbij zijn de lampen verkrijgbaar in diverse kleuren. Wilt u warm wit, extra

warm wit of RGB? De keuze is aan u!

  1. IP waarden

Tot slot raden we u aan om te letten op de IP waarden. Een IP waarde geeft aan in welke mate

een lamp is beschermd tegen voorwerpen, stof en vocht. Het eerste cijfer staat altijd voor de

bescherming tegen het binnendringen van voorwerpen en stof. Het tweede cijfer staat voor de

bescherming tegen water.

Meer informatie?

Heeft u na het lezen van deze blog nog aanvullende vragen over LED lampen? Dan raden wij aan om contact op te nemen met de specialisten van Ledlampenkopen.nu. Deze medewerkers vertellen u graag meer over LED verlichting en kunnen al uw vragen beantwoorden. Hierdoor wordt u geholpen bij uw zoektocht naar de meest geschikte LED verlichting.

Categorieën: Uncategorized

0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.