Wereldwijd worden er iedere dag miljoenen pennen bedrukt met logo’s. Inmiddels zou je denken dat dit steeds minder zou worden, maar niets is minder waar. Pennen bedrukken met logo blijft immens populair. Waarom is dit? Dagelijks schrijven we altijd nog heel veel. Niet alleen thuis, maar ook op kantoor of op school. En vaak zijn de pennen waarmee we schrijven bedrukt met een logo. De voordelen daarvan zullen we hieronder uitleggen.

Een simpel, maar populair, relatiegeschenk
Pennen zijn in wezen het meest simpele relatiegeschenk dat u kunt geven aan uw klanten of relaties. Pennen zijn relatief klein, makkelijk op te bergen en altijd wel bruikbaar. Daarmee zijn pennen nog altijd één van de populairste relatiegeschenken. Laat uw logo op pennen bedrukken en zorg dat ook uw bedrijf gezien wordt. Wist u dat pennen meerdere eigenaren hebben tijdens hun levensduur? Iedereen is wel eens zijn of haar pen kwijt. Dat komt vooral omdat iemand anders deze pen weer heeft meegenomen. Gemiddeld heeft een pen 7 ‘eigenaren’. Pennen worden ook niet vaak weggegooid? Wanneer heeft u voor het laatst een pen weggegooid? Uw bedrijfslogo zal dus jarenlang op een pen zichtbaar zijn.

Goedkoop pennen bedrukken
Naast dat pennen nog altijd erg populair zijn, is er nog een belangrijke reden dat pennen veel bedrukt worden met een logo. Dat komt omdat pennen erg goedkoop zijn om te bedrukken. Zo heeft u al 5000 bedrukte pennen voor nog geen €1000,-. Als u daarbij indenkt dat een pen gemiddeld door 7 personen gehanteerd wordt, bereikt u dus ongeveer 35.000 mensen voor €1000,-. Daar kan geen andere reclame bijna tegen op, want een pen wordt bewust gebruikt. Een advertentie in een krant wordt voorbij gebladerd, maar een pen wordt bewust vastgehouden en bekeken.

Online pennen bedrukken met logo
U heeft de keuze gemaakt om pennen te bedrukken met uw logo? U zult daarmee ontzettend veel mensen bereiken. Waar kunt u dit het beste laten doen? Wij raden aan om eens te kijken op de website van BudgetGift.nl. BudgetGfift.nl heeft een breed assortiment aan te bedrukken pennen, waardoor u zeker een passende pen zult vinden. Naast een breed assortiment biedt BudgetGift.nl een uitstekende service en scherpe prijzen. Een goede partij om uw pennen te bedrukken.

Categorieën: Uncategorized

0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.