Heb jij een eigen bedrijf en moet je vaak producten verzenden? Dan is het een leuk idee om gepersonaliseerde verzendverpakkingen aan te schaffen. Zet hier bijvoorbeeld een leuke boodschap op om de ontvanger te bedanken, of ga voor simpel en zet jouw logo of bedrijfsnaam op de doos. Wat is nou leuker dan het ontvangen van een persoonlijk bericht wanneer je een pakketje ontvangt? Wij vertellen je graag meer over het bestellen van bedrukte verzendverpakkingen.

Voor welk materiaal kies je?

Wellicht de eerste, belangrijke beslissing die je moet nemen, is voor welke materiaal soort je gaat. Dit is bepalend voor de stevigheid van het verpakkingsmateriaal. Zo is een kartonnen verzenddoos vaak steviger dan een verzendzak. Verder speelt het gewicht van het pakket ook een belangrijke rol in de materiaalkeuze. Wanneer je een paar kledingstukken verzend, kies je al snel voor een verzendzak. Maar wanneer je een metalen lat moet verzenden, is een kartonnen verzendkoker al een betere keuze. Daarnaast kun je ook het milieu ook een handje helpen door je materiaalkeuze. Papier en karton zijn stevige materialen en tegelijkertijd ook nog eens een stuk milieuvriendelijker dan plastic. Denk dus goed na over welke eigenschappen belangrijk zijn voor jouw verzendverpakkingen. 

Een alternatief voor bedrukking

Bedruk je liever geen verzendverpakkingen? Dan kun je ook gaan voor het alternatief: etiketten bedrukken. Bedruk deze etiketten bijvoorbeeld met een leuke quote of het bedrijfslogo. Ook kun je dit persoonlijker maken, door bijvoorbeeld de naam van de ontvanger op het etiket te drukken. Plak vervolgens het etiket op de verzendverpakking en het pakket wordt meteen een stuk persoonlijker. 

Online verzendverpakkingen bestellen

Ben je op zoek naar verzendverpakkingen, bedrukt of onbedrukt? Dan kun je online op verschillende plekken terecht. Een partij die wij online aanraden is Rotimshop. Zij hebben oog voor kwaliteit en zorgen ervoor dat jouw bestelling snel wordt geleverd. De bedrukking die zij gebruiken is van goede kwaliteit waardoor je zeker weet dat jouw gepersonaliseerde verzendverpakking er goed uit zal zien. Welke verzendverpakking past het beste bij jouw product?

Categorieën: Uncategorized

0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *