Eiwitpoeders kan voor veel mensen ideaal zijn, voornamelijk als je serieus aan het trainen bent en gezonder wilt gaan leven. Daarnaast is het ook nog een product met vele variatie mogelijkheden. Je kan het namelijk mengen met melk, water, sap of maak er een smoothie van. Hierdoor is geen enkele dag qua voeding hetzelfde! Daarnaast zijn eiwitten essentieel bij het opbouwen van spieren, en je krijgt er op ten duur meer energie van. Zo kan je nog meer uit je work-outs halen! Wil je meer weten over eiwitpoeders? Lees deze blog dan verder, wij vertellen hier namelijk meer over.

Een eiwitpoeder die helemaal vegan is

Eiwitten zitten vaak in dierlijke producten, daardoor worden de meeste eiwitpoeders daar ook van gemaakt. Maar, de laatst tijd zijn er steeds meer vegan eiwit poeder op de markt gekomen. Deze zijn onder anderen gemaakt van hennep zaden, erwten en bruine rijst. De ingredienten in hennep poeder zijn dan ook veel belovond. Dit zijn zaden die gezonde vetten en aminozuren bevatten. Deze stoffen kunne je lichaam helpen beter te functioneren. Het enige verschil tussen de vegan eiwitpoeders zijn de verschillende smaakjes en de calorieën. Hoeveelheid eiwitten over het algemeen gelijk! 

Hier dienen eiwtitten voor

Eiwitten zijn niet alleen handig bij het sporten, maar je lichaam heeft ze ook echt nodig. Zonder deze eiwitten groeien je spieren wel, maar de eiwitten bevorderen dit. En dat is dan ook geweldig als je aan het sporten bent, want niks motiveert meer als resultaat. Als het resultaat minimaal is weet je soms niet meer waar je al die moeite voor doet. Gelukkig kunnen de eiwitten die proces versnellen, het zorgt er namelijk voor dat de spieren sneller opbouwen en herstellen. Een ander mooi voordeel van de eiwitpoeders is dat deze poeder het honger gevoel onderdrukt. Hierdoor heb je uiteindelijk minder kans op vreetbuien. Wil je meer weten over eiwitpoeders? Neem dan eens een kijkje op de website van SuperFoodies. Op deze website staan verschillende veganeiwitpoeders met verschillende smaken. Denk aan; chocolade, vanille, banaan en naturel. Op deze manier heb jij elke dag een heerlijke andere shake!

Categorieën: Uncategorized

0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *