In de herfst wordt herenkleding ronduit interessant. Plots geeft de behoefte om warm te blijven schijnbaar grenzeloze keuzes voor gelaagdheid. De basis van elke geweldige wintergarderobe is een slanke, flatterende trui. Afhankelijk van de stijl van de sweater die je kiest, kun je textuur, kleur, gewicht of zelfs contrasterende elementen aan je ensemble toevoegen. Wil je meer weten over de herenkleding die op dit moment helemaal in de mode is? Je leest het in deze blog!

Marinekleur

Een geweldige optie voor mensen met een basisvoorkeur voor kleur is marine. Of het nu als jas of als vest wordt gedragen, marine kan een verfijnde look geven die goed past bij een verscheidenheid aan seizoenskleding. Als je iets avontuurlijkers wilt proberen, probeer dan een gebreide pullover-trui in marineblauw. Je kunt een basic marineblauwe sweater ook omtoveren tot een opvallend, gelaagd modeaccessoire door te kiezen voor een sweater met textuur in een contrasterende kleur.

V-hals

Wie graag overhemden met V-hals draagt, kan zijn stropdas ook omtoveren tot herenaccessoires met een goed ontworpen sweater met ronde hals. Een overhemd met ronde hals en een dunne V-hals voegt iets extra’s toe aan elk basic overhemd met V-hals. Combineer hem met een spijkerbroek en een donkere riem, om de perfecte look te creëren.

Blazer

Combineer een donkergrijze blazer met een donkere spijkerbroek, een effen T-shirt en een grijze herenblazer. Deze klassieke combinatie heeft veel te bieden: de donkere blazer geeft een slimme, edgy vibe die geweldig is voor op kantoor; de donkere jeans geeft je een slank maar breed lijf waar je gemakkelijk mee kunt werken; en het effen t-shirt is altijd welkom, waar je ook gaat. Het enige wat je nog hoeft te doen, is deze look te combineren met een mooie spijkerbroek, en je hebt een stijlvolle look die zeker de aandacht zal trekken elke keer dat je over straat loopt!

Vest

Vesten zijn al sinds de negentienhonderd een belangrijk onderdeel van de herenmode en blijven een favoriet van iedereen. Een sweatervest kan worden gecombineerd met bijna elk kledingstuk in uw garderobe. Een effen vest, zonder andere accessoires, is een gemakkelijke verkleedstijl die goed werkt voor veel verschillende omgevingen en gelegenheden. Klassieke vestpatronen, zoals plaid, bloemen, kabel of dambord, kunnen met bijna alles worden gedragen, en ze zijn altijd een comfortabele optie die iedereen goed staat.

Meer weten?

Bent u nieuwsgierig naar de laatste trends op het gebied van herenkleding? Kijk dan eens op Nummerzestien.eu voor de allermooiste herenkleding, zodat je binnenkort straalt als nooit te voren!

Categorieën: Uncategorized

0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.