Gebruik je af en toe wiet of is dit compleet nieuw voor jou? Zorg er altijd voor dat je goed weet wat er kan gebeuren als je besluit om wiet te gebruiken. Lees je goed in en wees alert tijdens het gebruik. Hoewel mensen die het niet op wiet hebben beweren dat het slecht en verslavend is, blijkt uit onderzoek dat juist alcohol verslavender is. Maar wat is nou de precieze waarheid? Dit is eigenlijk nog niet helemaal duidelijk. Er wordt namelijk langer onderzoek gedaan naar alcohol dan naar wiet. Hier lees je meer over wiet.

Eventuele side-effects die kunnen ontstaan
Wanneer je dus besluit om wiet te gebruiken, moet je in ieder geval goed weten wat je gaat gebruiken. Hasj of wiet, daar zit niet heel veel verschil in. Beide komen van de vrouwelijke cannabisplant, maar wiet is de gedroogde bloem en hasj de samengeperste hars van die bloem. Beide hebben effect op gemoedstoestanden van mensen. Het kan voor lol en ontspanning zorgen, maar ook voor angstige momenten en paniekaanvallen, als iemand hier al gevoelig voor is. De kans op paniek is groter als er wiet gerookt wordt, dan bij hasj. Sowieso kunnen psychische klachten verergeren onder invloed, of dit nu wiet of alcohol is. Zorg dat je altijd alert bent.

Gebruik met mate
Gebruik nooit teveel wiet, maar wanneer je dit af en toe wiet gebruikt, kan dit niet direct kwaad. Ditzelfde geldt natuurlijk voor alcohol. Er wordt dan ook aangeraden om alles met mate te gebruiken. Maar gelukkig is het voor af en toe niet schadelijk en kun je er gewoon van genieten, met mate! Bij het groeien van je eigen wiet heb je je gebruik nog meer in eigen hand. Het groeien van eigen wietplanten is sterk gebonden aan wetgeving dus let daarbij goed op. Officieel mag je geen wietplanten zelf groeien, maar tot 5 planten wordt het gedoogd. Koop jij liever wiet via de coffeeshop of heb je wel eens nagedacht over het zelf laten groeien? Kijk online eens op Royal Queen Seeds, waar je meer informatie vindt over verschillen soorten wietzaden.

Online wietplanten kopen
Zit je zelf te denken aan het laten groeien van wietplanten? Dan kun je zelf de wietzaden kopen. Dit kan tegenwoordig gemakkelijk online. Echter is het wel belangrijk dat je de juiste wietzaden gebruikt. Kijk voordat je besteld eerst naar de betrouwbaarheid van die webshop. Kijk bijvoorbeeld eens naar de website van Royal Queen Seeds. Zij hebben goede reviews.

Categorieën: Uncategorized

0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *