Ben je klaar met al die neutrale aardetinten? Heb je behoefte aan een frisse wind door je huis? Dan ben je bij de goede blog beland. In deze blog gaan we je vier voorbeelden geven, in hoe je kleur in je huis kunt verwerken. Kleur is namelijk te leuk, om niet mee te spelen. Het spelen met kleur kan op ontzettend veel verschillende manieren. Kan het toepassen in kleine details of juist kiezen voor grotere gebaren. De keuze is aan jou en de mogelijkheden zijn eindeloos. Kan jij niet wachten op een flinke verandering in je interieur? Lees dan snel verder voor een flinke dosis kleurinspiratie! 

  1. Houd het klein

We zeiden het net al, je kunt het ook klein houden. Als je het nog een beetje spannend vind om grote interieur beslissingen te nemen, kan je met decoratie al ontzettend ver komen. Je kan namelijk ook een leuk statement maken met een kleurrijke vaas. Vazen zijn helemaal de trend van nu en ze zijn er in zoveel verschillende varianten. Onze voorkeur gaat uit naar uitgesproken kleuren zoals blauw, geel, rood of groen. Ook gekke vormen zijn the way to go. Een budgettip: neem eens een kijkje in je lokale kringloop, hier vind je de mooiste gekke en gekleurde vondsten. Daarmee steelt jouw inrichting de show. 

  1. Bigger is better

Je kan ook kiezen voor het grote gebaar. Kies iets drastisch en permanent. Koop bijvoorbeeld een opvallende uitgesproken bank. Banken zijn er in veel soorten en maten. Onze voorkeur gaat uit naar opvallende stoffen en prints. Denk bijvoorbeeld aan velours of een te gekke dierenprint. Het kan niet gek genoeg. Je kan ook kiezen voor gekleurde gordijnen. Wist je dat je ontzettende veel leuke gekleurde duo rolgordijnen kunt kopen bij Raamdecoratie.com? Met een opvallende raamdecoratie, maar je echt een statement in jouw huis. 

  1. Likje verf

Een makkelijke manier om meer kleur in huis te halen is het verven van muren of meubels. Heb je bijvoorbeeld een oude houten kast staan? Geef je geliefde kast een make over met een likje verf en je heb zo een heel ander interieur. Ben je de kleur zat? Verf je er toch gewoon weer overheen. Met verf kan je snel een verandering maken en je kan er ook zo weer van af. Verf hoeft ook niet heel duur te zijn. Het kopen ven nieuwe meubels zijn sowieso duurder. Dus pak je kwast er bij en verven maar.

Dit waren onze ideeën voor meer kleur in je huis. Bedankt voor het lezen en we hopen je geïnspireerd te hebben!

Categorieën: Uncategorized

0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.