Roken is iets wat nog steeds in onze samenleving speelt, maar wat wel flink aan het afnemen is in de afgelopen paar jaar. De meeste mensen zijn zich inmiddels bewust van de gevaren die de stoffen in sigaretten kunnen meebrengen. Veel ex-rokers verruilen de reguliere sigaret dan ook in voor e-sigaretten. Deze e-sigaretten werken op e-liquids. Wat e-liquids precies zijn en waarom ze misschien verboden gaan worden, dat hebben we voor jou onderzocht en in deze blog verwerkt. Lees dus snel verder om meer te leren over dit onderwerp.

E-liquids

Om een e-sigaret te kunnen gebruiken moet hij eerst gevuld worden. Dit doe je met e-liquid. Dit is een vloeistof waar smaakje in verwerkt is. De vloeistof bestaat uit een base, aroma en optioneel: nicotine. Er hoeft dus niet per se nicotine in een e-sigaret te zitten. Daarom zien we veel mensen het gebruiken om van hun nicotineverslaving af te komen of nicotine te minderen. Je kunt het percentage aan nicotine namelijk afbouwen door telkens voor een vloeistof te kiezen met minder nicotine. Sommige mensen kiezen ook voor een nicotinevrije base, omdat ze niet zozeer verslaafd zijn aan nicotine, maar meer aan de gewoonte.  

E-liquids worden verboden?

Word het verboden? Er is een kans dat de verkoop van e-liquids met een smaakje verboden gaat worden. Dit is gebaseerd op het volgende: volgens de staatssecretaris van volksgezondheid (Paul Blokhuis) worden de e-liquids te verleidelijk gemaakt voor jongeren. Zo worden er namen gegeven aan e-liquids, zoals Mango Chill en Strawberry Queen. Dit zou voor jongeren te aantrekkelijk zijn. Binnen horecagelegenheden is het gebruikelijk dat vapen niet meer wordt toegestaan, hoewel men er minder problemen mee heeft in vergelijking met sigarettenrook. 

E-liquids online kopenBen jij een e-smoker en wil je nieuwe e-liquids kopen? Een partij die veel verstand heeft van e-liquids, is bijvoorbeeld Eliquidmania.  Zij verkopen hun e-liquids online. De e-liquids van Eliquidmania zijn verkrijgbaar in 4000 smaken. Wil je meer weten? Neem dan een kijkje op hun site of neem telefonisch contact op met hun klantenservice.

Categorieën: Uncategorized

0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *