Gezelligheid, gezelligheid en gezelligheid. Dat is zeker het woord voor kerstmis. De dagen zijn kort en donker, maar de verlichting maakt het oh zo gezellig. Je hebt er vast vaak over na gedacht om je huis zo mooi te versieren, maar dit jaar is het jaar om je huis te laten schitteren! Je denkt vast dat het veel werk is? Maar dat is het zeker niet! Je kan het namelijk zo moeilijk maken als dat je zelf wilt. Wil je weten wat gemakkelijke opties zijn om je voortuin te laten schitteren? Wij vertellen het jou in deze blog!

Kerstboom aan de muur

Een van de makkelijkste manieren om sfeer te brengen aan je huis is een verlichte kerstboom aan de muur. Een kerstboom staat natuurlijk helemaal in het teken van kerst en de verlichting geeft het nog meer een kerstsfeer. Daarnaast is het ideaal als de ruimte rondom je huis beperkt is. Het niet namelijk niet tot nauwelijks plek in. Je kan de boom zelfs aan de schutting vast maken, dit heb je binnen 10 tot 15 minuutjes gepiept. Deze kerstboom is dus ideaal, het neemt namelijk weinig plek in en staat binnen een paar minuutjes netjes aan de muur!

Vlaggenmastkerstboom

Een vlaggenmarstkerstboom is een lichtboom die vast zit om een mast heen. Op deze manier heeft de boom een ronde vorm en ziet die er uit als een echte kerstboom, maar dan met lichtjes. Het voordeel van een vlaggenmastkerstboom is dat je de boom elk jaar weer kan gebruiken. De boom is namelijk makkelijk op te zetten maar ook af te breken. De boom staat namelijk in ongeveer 30 minuten, dit komt omdat je de boom ophijst zoals een vlag aan de vlaggenmast! Een vlaggenmastkerstboom is te verkrijgen in verschillende maten en kleuren. Zo kan je kiezen uit warm wit licht of multi colour. Maar het is ook mogelijk om een boom te kiezen die een twinkel bevat.

De partij Fairybell

Ben je nieuwsgierig geworden naar een kerstboom aan de muur of een vlaggenmastkerstboom? Neem dan eens een kijkje op de website van Fairybell. Hier staat namelijk alle informatie over de kerstbomen. Zet een kerstmuziekje op en bekijk de mooie verlichte kerstbomen, het kerstgevoel krijg je op deze manier zeker!

Categorieën: Uncategorized

0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.