Wil je graag normale sigaretten vervangen door een e-sigaret? Dan is het handig om hier een paar dingen over te weten, want het werkt namelijk net iets anders. Het kan namelijk zijn dat je geen idee hebt waar je moet kijken als je voor het eerst de website van bijvoorbeeld Smokesmarter.nl bezoekt. Er staan namelijk meerdere begrippen die je niet vaak te horen krijgt, bijvoorbeeld clearomizers en coils. Maar het is wel belangrijk dat je weet waar je aan begint of waar je rekening mee kunt houden. Dit gaan wij je vertellen in dit blog. 

Weggooien of niet?

Als je jarenlang een sigaret hebt gerookt, dan ken je het vast wel. Het pakje is zo leeg en de sigaretten die op zijn gerookt worden in de asbak gegooid. Met sigaretten heb je dan ook geen keus. Ze moeten hoe dan ook na het roken weggegooid worden. Met een e-sigaret heb je hier een keuze in. Zo zijn er wegwerpbare varianten. Bij een e-smoker zit vloeistof in, die na een tijd op is. Dan wordt ook de e-smoker in de prullenbak gegooid. Maar het is ook mogelijk om een e-sigaret te kiezen, waar alleen de vloeistof vervangen moet worden, het omhulsel, dus de smoker blijft gewoon bruikbaar. 

Een e-sigaret zonder nicotine 

Nicotine een welbekende boosdoener. Toch vinden sommigen het prettig om een e-sigaret te kiezen waar nicotine in zit. Het is gelukkig allebei mogelijk, er zijn namelijk genoeg vloeistoffen waar geen nicotine in zit. Op deze manier kun je roken, zonder het verslavende stofje binnen te krijgen.

Welke accu heeft jouw voorkeur?

Het laatste punt waar je over na moet denken is de grootte van de accu. Ga je de e-sigaret vaak gebruiken? Of alleen in de weekenden als je op een feestje bent? Als je de e-sigaret vaak gaat gebruiken, is het verstandig om een accu te nemen die meer dan 2000 mAh heeft. Met een batterij die minder mAh heeft, haalt de e-sigaret het einde van de dag niet. Maar als je de sigaret alleen nodig hebt voor de feestjes, dan heb je genoeg aan 650 mAh.

Categorieën: Uncategorized

0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.